Батис Мултиплекс

0

ecf53effbfbc5ee89010f88f5e3369ecБАТИС МУЛТИПЛЕКС 

Със спираща дъха гледка, „Батис Мултиплекс”, ще ви очарова от самото начало…

Обособеният комплекс „Батис”, разположен на един от най-красивите плажове, 4 километра западно от Кавала, е една от най-съблазнителните причнини да посетите района. Комплексът впечатлява със своята независимост, функционалност, модерна естетика и красота. Мултиплекс Батис е идеалното място за лични, социални или професионални срещи. Това е една добре организирана отдих зона, която предлага неограничено пребиваване за малки и големи, почивка и забавления през целия ден от ранна сутрин до късна вечер.

ЛОКАЦИЯ

Обособения комплекс „Batis”, разположен върху един от най-красивите плажове, на  4 километра западно от Кавала е съблазнителна причина да посетите района.  Той впечатлява със своята независимост, функционалност, модерна естетика и красота.

Имотът е разположен на площ от 70000 кв. м и включва плаж с дължина 300 метра и ширина 30-40 м както и сгради построени от гръцката национална туристическа организация (EOT) през 1960. От тогава до 2003 г. къмпингът е функционирал под ръководството на ЕСО и е бил много популярен в околността.

„Batis SA”, е отдаден на концесия през 2004 г. като от тогава са вложени инвестиции и е направена рехабилитация на съществуващите съоръжения.

Други инфраструктура

В община Кавала за развитието на туризма спомагат наличието на: туристически агенции, отдаване на коли под наем, корабни компании, фирми за промишлено оборудване, почистване, организиране на търговски бизнес пътувания и мероприятия и др.

В Кавала функционира болница с оперативни звена на Националната здравно-осигурителна система, които покриват адекватно региона.

В границите на областта оперират хотели с обща леглова база около 2000 легла, а на остров Тасос – с около 11 000 легла.

Разположение и предимства 

Разположението на комплекса има следните предимства:

1. Намира в околност с множество дървета, сенчести зони и възможност за практикуване на различни дейности, красива гледка и директен достъп до брега. Освен това краткото му отстояние от центъра на града е важно предимство.

2. Комплексът е разположен на  4-ия километър от стария път  Кавала-Солун. Това е най-кратката връзка с Кавала, тъй като е само на 4 км от центъра на града. Директна автобусна линия, свързва центъра на града с комплекса като така предоставя  на посетителите лесен и икономичен достъп до „Батис”.  Комплексът се намира и между двата изхода на новата магистрала „Егнатия”, свързваща Солун с Кавала както и с останалата част от Източна Македония, Тракия и на Балканите.

3. „Батис” се намира 5 km югозападно от пристанището на Кавала и има редовни фериботни връзки с островите Тасос, Самотраки, Лемнос и Митилини. Водят се преговори за осъществяване на РоРо връзка с Чанаккале – Турция,  както и линията  Атина-Кавала-Варна с България. През лятото, акостират и големи круизни кораби на международни компании.

4. Комплекс „Батис” се намира на  35 км от международното летище „Александър Велики“ в Кавала, където има редовни връзки с Атина и някои немски градове посредством международни чартърни полети.

Възможности

Обособеният комплекс „Батис”, разположен на един от най-красивите плажове, 4 километра западно от Кавала, е една от най-съблазнителните причнини да посетите района.

Комплексът впечатлява със своята независимост, функционалност, модерна естетика и красота. Мултиплекс Батис е идеалното място за лични, социални или професионални срещи. Това е една добре организирана отдих зона, която предлага неограничено пребиваване за малки и големи, почивка и забавления през целия ден от ранна сутрин до късна вечер.

Комплексът се състои от:

 • Къмпинг Terra който се простира на зелена площ от 33.000 кв. м
 • Детска площадка Anemi както и басейн за деца
 • Пясъчна ивица за спортни мероприятия Athlos
 • Бар на плажа Aquarella
 • Бар край басейна Ilion
 • Кафе-бар Selini
 • Гръцка таверна Elia
 • Светилище на пророк Исаия
 • Мултифункционална зала за мероприятия и конференции OdysSea
 • Открита площ за социални дейности с открит плувен басейн Ilion
 • Обособен плаж с водни игри

Обикновенно или пищно , вашето събитие със сигурност ще бъде дълбоко гравирано в паметта на вашите гости …

10 години гостоприемство и организиране на събития , БАТИС с вдъхновение , елегантност и последователност…..Зима….Лято….при нас или у вас…..мечтата ви е и наша мечта

 • Сватби
 • кръщенета
 • събития
 • Детско парти
 • рожден ден
 • кетъринг
 • корпоративни събития
 • бизнес мероприятия
 • конференции

Контакти

E-MAIL: info@batis-sa.gr

ТЕЛЕФОН: (+30) 2510 245918

АДРЕС: 4-ти км по стария път Кавала – Солун Пощенски код 65 500 Кавала

porto-palio BATIS-MULTIPLEX-3Km1 batis-camping-1 9

Къмпинг Коюни


Сподели.

За Автора

На вашето внимание предлагаме преглед и описание на интересни туристически дестинации, хотели, вили, къмпинги, апартаменти и имоти под наем в Гърция. Моля имайте в предвид, че ние не сме туристическа агенция и не предлагаме директно въпросните места. Можете да се свържете с представители на обектите от данни предоставени в самите статии или чрез букинг уеб сайтове.

Остави отговор

Почивки и Имоти в Гърция

Вход

Изгубена парола

Регистрация