Вили Олион

0

13245-viewom

Вилното селище Олион се състои от 19 самостоятелни вили с три архитектурни изгледи. Вилите са обзаведени естетично и качествено, с просторни и функционални помещения.

Селището е проектирано с мисълта за дискретност на наемателите. Вяка вила е заобиколена от собствена градина от 500 до 900 кв.м, заобградена с дървета, има собствен вход и две парко-места. Жилищата разполагат с камина, индивидуално отопление, климатик за топло и студено, електрическа апаратура, аларма, блиндирана външна врата, дървени навеси, барбекю и DSL internet.

акценти: вилно селище със самостоятелни вили със собствена градина, вила в Скала Рахони, Тасос, Гърция

Контакти

Телефон: 0030 2310 933188, 0030 2310 801585
Местоположение: Тасос, Гърция

Ако статията ви е харесала, ще се радваме да я споделите или коментирате. Получавайте още статии чрез безплатен е-майл абонамент от тук.

Вила Ясими
Къща Патрико


Сподели.

За Автора

На вашето внимание предлагаме преглед и описание на интересни туристически дестинации, хотели, вили, къмпинги, апартаменти и имоти под наем в Гърция. Моля имайте в предвид, че ние не сме туристическа агенция и не предлагаме директно въпросните места. Можете да се свържете с представители на обектите от данни предоставени в самите статии или чрез букинг уеб сайтове.

Остави отговор

Почивки и Имоти в Гърция

Вход

Изгубена парола

Регистрация