Неа Рода

0

Неа Рода е историческа забележителност, на това място Ксеркс, царят на Персия, прокопава канал, за да скъси морския път на флота по време на нашествие в Гърция през 480 г. пр. н. е. Тук можете да видите малка галерия на имотите, които можете да закупите в Гърция до Неа Рода.

 

Разбира се имате възможност да избирате между различни видове имоти, тяхната структура и разположение. В тази и други теми ще ви покажем някой от възможните варианти. Вариантите, които следва да видите се намират в близост до Полигирос, Гърция.

Къща вариант 1:

Структура на къщата:

Къща вариант 2:

Структура на къщата:

Всеки един имот може да се прегледа на място при желание от ваша страна. За целта можете да се свържете с нас от страницата за Контакти.

Предлагаме ви различни по разновидност имоти в Неа Рода. Ако желаете да научите повече информация, можете да се свържете с нас използвайки данните в страницата ни за Контакти.

Дървена Къща в Каликратия


Сподели.

За Автора

На вашето внимание предлагаме преглед и описание на интересни туристически дестинации, хотели, вили, къмпинги, апартаменти и имоти под наем в Гърция. Моля имайте в предвид, че ние не сме туристическа агенция и не предлагаме директно въпросните места. Можете да се свържете с представители на обектите от данни предоставени в самите статии или чрез букинг уеб сайтове.

Коментарите са затворени.

Почивки и Имоти в Гърция

Вход

Изгубена парола

Регистрация